Open your mind. Imaginació al poder

Open your mind significa obrir la ment més enllà del conegut i acceptat per la societat. Així doncs, implica deixar de banda el convencional i endinsar-se en el món de la creativitat.

Imatge IMAGINACIÓ (Pinterest).
El fet d’obrir la imaginació ens porta a plantejar-nos solucions diferents a les acceptades per la societat, a veure el que passa en el dia a dia des d’altres perspectives, o, fins i tot, a combinar objectes o propietats d’aquests.

Per exemple, en la següent imatge es pot veure la combinació de dos elements (un rodet de pintar i un relleu que ens agradi) per tal de decorar una estança de la casa.

És d’aquesta forma com es poden crear materials nous i funcionals per a la vida quotidiana. L’experimentació pot tenir com a resultat la producció, per atzar o per mitjà de les deduccions extretes de la investigació, objectes com el següent -rodet de pintar amb aplicació d’un rodet amb relleus per estampar mentre es va pintant-.

Open your mind ens dóna imaginació i creativitat. Una eina que tenim al nostre poder i que podem desenvolupar si aconseguim trencar amb el convencional i veure el món amb ulls d’infant. Llegir, per exemple, és una forma d’entrar dins del món de la imaginació, on tot s’hi val, i fomentar, així, aquesta creativitat pròpia de les persones. Aquesta imatge n’és un exemple.
Imatge extreta de bibliolectors.tumblr.com

Comentaris

Entrades populars