Oblidaràs el quadern de notes!

iDoceo, una aplicació per a l’iPad molt útil pels docents.  

El quadern de notes ha estat tradicionalment un dels recursos més utilitzats pels docents. Utilitzem el quadern per anotar la informació de les accions de classe, els llistats d’alumnes, les notes dels exàmens, la valoració de l’actitud...

Aquest inici de curs, una de les apps que estan tenint més acceptació entre els docents és iDoceo, una app per ser utilitzada amb iPad que serveix per unificar moltes de les eines que s’utilitzen en la gestió habitual de l’aula. Així, en un mateix lloc, pots dissenyar el teu full de càlcul, anotar els retards, afegir fotos d’estudiants, fer mitges de les notes, generar informes, anotar els comportaments, sistematitzar les tutories... i tot amb la possibilitat de compartir-ho a l’instant. Tot de manera molt senzilla, fàcil i pràctica, substituint el vostre quadern habitual de notes pel vostre iPad.

A la pàgina web d’iDoceo (http://www.idoceo.es) hi trobareu totes les instruccions d’ús, així com un fòrum de consultes per a docents a les que donen resposta al moment. Us animem a visitar-la o a donar un cop d’ull a la pròpia app a l’appstore. I per cert... està en català! (versió 3).

Aquestes són algunes de les opinions dels usuaris d’iDoceo:
    "¡Genial!" La descubrí casi a final de curso y empecé a usarla, quedé encantada y este año continuaré usándola, es una alegría prescindir de papeles con todos los que ya tenemos que llevar ya por nuestro trabajo. Lo único que le mejoraría es que también funcionara con el iphone y así no tener que llevar siempre el Ipad. La recomiendo a todos los docentes que estén saturados de papeles.

    Sobresaliente!!! Es sencillamente una maravilla. Enhorabuena de verdad. Estoy deseando de que empiecen las clases para poder utilizarlo con mis alumnos. Muchas gracias por vuestro esfuerzo y espero que pronto podáis hacer una versión para ordenador del programa.

Xavier Piñol
Professor de secundària
@xavier_pinyol
http://about.me/xavierpinyol

Comentaris

Entrades populars